Power bank fast charge Hama “Supreme 24HD”, 24000 mAh, e hirtë

Power bank fast charge Hama “Supreme 24HD”, 24000 mAh 201670

SKU: 4047443486660 Kategori: ,

Përshkrim

Ju lejon të përfitoni nga një furnizim me energji në lëvizje; ky karikues portativ mund të karikojë tre pajisje në të njëjtën kohë.
Procesi i optimizuar i karikimit mbron baterinë dhe kështu zgjat jetën e laptopit, tabletit etj.
Qeliza të çertifikuara për cilësi superiore dhe karikim të sigurt: mbrojtje kundër mbingarkimit, mbitensionit, mbinxehjes dhe qarqeve të shkurtra.
I vogël dhe i lehtë: ky karikues përshtatet në çdo çantë dhe bagazh.
Përputhshmëri maksimale me të gjithë telefonat celularë, tabletët dhe pajisjet e tjera, p.sh. orë inteligjente, aparat fotografik dixhital ose kufje Bluetooth.

Lidhësi: USB-C i daljes së lidhjes, lidhës USB i tipit A
Lidhësi i hyrjes: USB-C, lidhës USB micro-B
Numri i daljeve: 3
Dalja e lidhjes: 1 / tension 1 / rrymë 1 bashkues USB-C / 5V / 3A
Dalja e lidhjes: ” 2 / tension 2 / rrymë 2 bashkim USB i tipit A / 5V / 3A
Dalja e lidhjes: 3 / tension 3 / rrymë 3 bashkim USB i tipit A / 5V / 3A
Lloji i baterisë: Bateria e integruar Li-Polymer
Kapaciteti 24000 mAh
Shpejtësia e ngarkimit: Karikimi i shpejtë
Gjerësia x lartësia x gjatësia: 75 x 27.5 x 153 mm
Peshë: 478g