ORË FITBIT INSPIRE 2, GJURMUES AKTIVITETI, ROZË

79,90 

Fitbit Inspire 2

SKU: 810038852782 Categories: , , ,

Description

Inspire 2, që ju frymëzon çdo ditë.

Gjurmimi i aktivitetit gjatë gjithë ditës – Çdo pjesë e ditës tuaj ndikon në qëllimet tuaja, kështu që Inspire 2 gjurmon hapat, distancën, aktivitetin për orë dhe kaloritë e djegura.

Rrahjet e zemrës 24/7 – maksimizoni stërvitjen me zonat e rrahjeve të zemrës, monitoroni fazat e gjumit dhe vlerësoni më mirë djegien e kalorive.

Mjetet më të mira të gjumit – Ndërtoni zakone më të mira të gjumit – nga shikimi i rezultatit aktual të gjumit deri tek përmirësimi i tij me këshilla të dobishme, fazat e gjumit dhe mënyrën e gjumit.

Minutat e zonës aktive – Fitoni minuta të zonës aktive sa herë që arrini zonat e synuara të rrahjeve të zemrës dhe gjurmoni nëse po merrni 150 minutat e rekomanduara të aktivitetit të pompimit të zemrës çdo javë.

Jetëgjatësia e baterisë deri në 10 ditë.

Provë njëvjeçare falas për Premium – merrni njohuri të personalizuara bazuar në stërvitjen, rrahjet e zemrës dhe gjumin dhe shikoni se si veprimet tuaja ndikojnë në shëndetin tuaj. Hani më mirë, ndjehuni më mirë – përfitoni sa më shumë nga aplikacioni Fitbit duke futur vaktet tuaja dhe duke krahasuar kaloritë e ngrëna dhe djegur ndërsa punoni drejt qëllimeve tuaja. Qetësojeni mendjen ditën dhe natën – relaksohuni me një bibliotekë tingujsh gjumi dhe meditime të drejtuara për reduktimin e stresit, gjumë të qetë, pozitivitet trupor dhe më shumë nga Fitbit dhe Ten Percent Happier.

Sensorët dhe komponentët

Akselerometër me 3 boshte
Monitor optik i rrahjeve të zemrës
Vibrim

Bateria dhe fuqia
Jetëgjatësia e baterisë deri në 10 ditë. Jetëgjatësia e baterisë dhe ciklet e karikimit ndryshojnë në varësi të përdorimit, cilësimeve dhe faktorëve të tjerë; rezultatet aktuale do të ndryshojnë.

Lloji i baterisë: Litium-polimer
Koha e karikimit (0-100%): Dy orë

Kujtesa
Ruan 7 ditë të dhëna të detajuara të lëvizjes, minutë pas minute
Ruan totalet ditore për 30 ditët e fundit
Ruan të dhënat e rrahjeve të zemrës në intervale 1 sekondë gjatë gjurmimit të ushtrimeve dhe në intervale 5 sekondash të gjitha herët e tjera,

Rezistenca ndaj ujit
Rezistent ndaj ujit deri në 50 metra.

Shiriti Inspire 2 është bërë nga një silikon premium dhe i rehatshëm (i ngjashëm me atë të përdorur në shumë ora sportive) dhe lidhet me një shtrëngim dhe kapëse plastike.

Frekuenca e zemrës
Ashtu si të gjitha teknologjitë e gjurmimit të rrahjeve të zemrës, saktësia ndikohet nga fiziologjia, vendndodhja e pajisjes dhe lëvizjet e ndryshme.

Kërkesat mjedisore
Temperatura e funksionimit: -10° deri në 45°C
Lartësia maksimale e funksionimit: 8534 m

Përputhshmëria
Do të kërkohet llogari Google. Shikoni fitbit.com/devices.

Aplikacioni Fitbit është i pajtueshëm me telefonat më të njohur. Për të konfiguruar dhe përdorur produktet dhe shërbimet tuaja Fitbit, duhet të instaloni aplikacionin Fitbit në një pajisje të përputhshme me një nga sistemet operative të mëposhtme:

Apple iOS 14 dhe më lart.
Android OS 9 ose më i lartë.
Gama e sinkronizimit: Deri në 9 m
Disa veçori si njoftimet e smartfonëve mund të kërkojnë Android 9+. Kontrolloni përputhshmërinë e pajisjes tuaj.
Sinkronizimi kërkon Bluetooth® LE, një lidhje interneti dhe lejet e vendndodhjes të dhëna në telefon.

Gjurmimi e rrahjeve të zemrës
Minutat e Zonës Aktive
GPS i lidhur
Rezultati i Fitnesit Kardio
Rezultati ditor i gatishmërisë
Gjurmimi automatike e ushtrimeve
Modalitetet e ushtrimeve
Rezistent ndaj ujit
Ushtrime në telefonin tuaj
Hapat, distanca dhe kaloritë

Njoftimet për ritmin e parregullt të zemrës
Rrahjet e zemrës në pushim
Ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës
Ndryshimi i temperaturës së lëkurës
Shkalla e frymëmarrjes
Monitorimi i glukozës në gjak (vetëm në aplikacion)
Monitorimi i shëndetit menstrual

Gjurmimi i gjumit dhe fazat e gjumit
Rezultati i gjumit
Profili i gjumit
Rezultati i menaxhimit të stresit
Relaksoni seancat e frymëmarrjes
Reflektime
Regjistroni disponimin tuaj dhe përshtatuni me stresin tuaj emocional.

Njoftimet e telefonatave, teksteve dhe aplikacioneve
Gjej Oren
Modaliteti “Mos shqetëso”.
Jetëgjatësia e baterisë 10 ditë
Fytyrat e orës dhe aksesorët
E përputhshme me pajisjet iOS dhe Android
Anëtarësimi në Fitbit Premium

There are no reviews yet.

Be the first to review “ORË FITBIT INSPIRE 2, GJURMUES AKTIVITETI, ROZË”

Your email address will not be published. Required fields are marked *