Orë e mençur meanIT M9 Sport

59,90 

Orë e mençur meanIT M9 Sport

SKU: 3858890342369 Categories: ,

Description

Bateri e qëndrueshme, deri në 15 ditë.
IP 68 rezistent ndaj ujit.
Informacion mbi mesazhe dhe thirrje.
Lidhje me një celular të mençur.
Matja e numrit të hapave.
Matja e rrahjeve të zemrës.
Mbështetje shumë sportive.

Rripa me ngjyrë të kuqe falas në paketim.