Orë e mençur FitBit Sense, grafite/karbon

289,00 

Orë FitBit Sense Grafite/Karbon

SKU: 811138036980 Categories: ,

Description

Një orë inteligjente që ju ndihmon të reduktoni stresin dhe të monitoroni rrahjet e zemrës. Përshtatuni trupit tuaj me mjete për shëndetin e zemrës, menaxhimin e stresit, tendencat e temperaturës së lëkurës dhe më shumë.
Monitorimi i stresit dhe sensori EDA – Skanimi EDA zbulon aktivitetin elektrodermal, i cili mund të tregojë reagimin e trupit tuaj ndaj stresit, në mënyrë që të mund ta monitoroni dhe menaxhoni më mirë atë.
Sensori i temperaturës së lëkurës së kyçit të dorës – Sense regjistron temperaturën e lëkurës tuaj çdo natë për të treguar se si ajo ndryshon nga vlera juaj bazë personale, në mënyrë që të jeni të vetëdijshëm për tendencat me kalimin e kohës.
Njoftimet për shëndetin e zemrës – rrahjet e zemrës në pushim janë një tregues kyç i shëndetit, kështu që Sense ju informon nëse rrahjet e zemrës suaj duken shumë të larta ose shumë të ulëta.
GPS i integruar – lini telefonin tuaj në shtëpi dhe gjurmoni ritmin dhe distancën gjatë vrapimit, vozitjes dhe aktiviteteve të tjera me GPS të integruar – më pas shikoni hartën e intensitetit të ushtrimeve në aplikacionin Fitbit.
Dizajni i nivelit te lartë – një lustër i sofistikuar i unazës prej çeliku inox që i përshtatet në mënyrë të përkryer dizajnit të byzylykut. Me një mekanizëm të lëshimit të shpejtë, është e lehtë të ndryshosh pamjen.
Mjetet për gjumë më të mirë – të krijoni zakone më të mira gjumi – nga shikimi i rezultateve reale të gjumit deri tek përmirësimi i tij me këshilla të dobishme, fazat e gjumit dhe modelet e gjumit.
Një ditë më e mirë fillon me një natë më të mirë – zbuloni ndryshimet që mund të bëni për të përmirësuar gjumin tuaj dhe përdorni mjete të dobishme si një listë kontrolli personale të gjumit, audio qetësuese relaksuese dhe më shumë.
Hani më mirë, ndjehuni më mirë – përfitoni plotësisht nga aplikacioni Fitbit duke krahasuar kaloritë e marra dhe të djegura ndërsa shkoni drejt qëllimeve tuaja.
Qetësojeni mendjen tuaj ditën dhe natën – relaksohuni me një bibliotekë tingujsh gjumi dhe meditime të drejtuara për të reduktuar stresin, gjumin e qetë, pozitivitetin e trupit dhe më shumë nga Fitbit dhe Dhjetë për qind më të lumtur.
Përfshin Fitbit Premium për një provë prej 6 muajsh – shijoni analiza më të detajuara, njohuri ekskluzive shëndetësore dhe më shumë. Rripat e madhësive S dhe L të përfshira.

SHËNDETI

Rezultati i menaxhimit të stresit
Aplikacioni EDA Scan
Reflektimi
Aplikacioni Fitbit EKG
Njoftimet për ritmin e parregullt të zemrës
Sensori i temperaturës së lëkurës në kyçin e dorës
Monitorimi i ngopjes me oksigjen (SpO2).
Anëtarësimi 6-mujor Fitbit Premium™
Njoftimet për rrahjet e larta dhe të ulëta të zemrës
Gjurmimi i rrahjeve të zemrës 24/7 me PurePulse® 2.0
Shkalla e frymëmarrjes
Ndryshueshmëria e rrahjeve të zemrës
Fazat e gjumit dhe rezultati i gjumit
Alarm Smart
Modaliteti i gjumit
Zbulimi i gërhitës dhe zhurmës
Gjurmimi i shëndetit menstrual

FITNESI

Njoftime per ushtrime-apo pushim
GPS i integruar
Harta e intensitetit të stërvitjes—Vetëm në aplikacion
Minutat e Zonës Aktive
Zonat e rrahjeve të zemrës
20 mënyra ushtrimesh të bazuara në qëllime + SmartTrack™
I papërshkueshëm nga uji ne not
Gjurmimi i  aktivitetit gjatë gjithë ditës
Modaliteti “Mos shqetëso”.

SMART

Asistent zanor
Thirrjet nga kyçi juaj
Njoftimet e telefonatave, teksteve dhe aplikacioneve
Përvojë muzikore
Fitbit Pay™
Modaliteti i ekranit always on display
Aplikacionet në kyçin tuaj
Gjej telefonin tim App
Fytyra te orës

DIZAJN DHE MË SHUMË

Bateri 6+ dite
Karikimi i shpejtë
Biosensor Bërthame
Infinity rripa
Aksesorë
Aplikacioni Fitbit