Mbështjellëse për Samsung Galaxy A14, A14 5G, e zezë

14,90 

EF-OA146TBEGWW

SKU: 8806094851489 Categories: , ,

Description

Card Slot Cover Galaxy A14 5G është ndërtuar me material TPU për të ndihmuar në mbrojtjen e telefonit tuaj nga gërvishtjet dhe rëniet e përditshme, duke ju dhënë gjithashtu fleksibilitetin për ta hequr atë me lehtësi.
Mbani pranë vetes një kartë që përdorni shpesh. Me këllëfin Card Slot Cover Galaxy A14 5G, mund ta mbani dhe ta përdorni lehtësisht pa pasur nevojë të hiqni portofolin çdo herë.

Dimensioni (WxHxD):80,5 x 170,1 x 11,7 mm
Pesha:38 g

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbështjellëse për Samsung Galaxy A14, A14 5G, e zezë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *