Mbajtës për TV LCD 32″-55″ Manhattan, 462419

36,90 

Mbajtes për TV LCD 32″-55″ Manhattan, 462419

SKU: 766623462419 Categories: , ,

Description

Ky mbajtës për televizor me lëvizje të plotë nga Manhattan e mban në mënyrë të sigurt televizorin tuaj në dy krahë artikulues dhe ofron pamje të optimizuara me pjerrësi nga +3 deri në -15° dhe rrotullim +/-90°. Ai përshtatet me TV të sheshtë dhe të lakuar LCD, OLED ose plazma deri në 55″ dhe me peshë deri në 35 kg (77 lbs.) me përputhshmëri me VESA deri në 400×400.

Projektuar për shumicën e ekraneve të sheshtë dhe të lakuar 32″ deri në 55″.
Kapaciteti i peshës: 35 kg (77 lbs.)
Pjerrësia: +3 deri në -15°
Rrotullimi: +/-90°
Rregullimi i nivelimit pas instalimit: +/-3°
Përmasat (J x P x H): 358 x 440 x 420 mm (14,09 x 17,32 x 16,54 in.)
Profili i murit: 63 deri në 358 mm (2,5 deri në 14,1 in.)
Pesha neto: 2.2 kg (4.85 lbs.)
Pesha bruto: 2.63 kg (5.8 lbs.)
Materiali: çelik
Standardet VESA: 100×100, 100×150, 150×100, 100×200, 200×100, 150×150, 200×200, 300×200, 400×200, 300×100, 400×300