Maus optik Hama, MW-300 V2, 3 butona, 173020, i zi

9,90 

173020

SKU: 4047443479693 Categories: , ,

Description

Maus optik, kompakt dhe pa tel, me marrës nano, për kontroll super të saktë dhe të butë të treguesit të miut.

Marrësi ultra i vogël USB është i përshtatshëm për instalim të përhershëm në një laptop apo PC.
2.4 GHz për transmetim të besueshëm dhe të shpejtë të sinjalit, pa ndërhyrje, me një shtrirje deri në 8m.
Teknologji Smart-Link për start-up të lehtë.
I përshtatshëm për përdoruesit e majtë dhe të djathtë.

1200 DPI
Sisteme operative të përputhshme MAC OS 10.10 ose më të lartë / Windows 10/8/7
Modaliteti i kursimit të energjisë / sipërfaqja e gomuar