Maus Gaming White Shark, GM-5007, GALAHAD, 6.400 dpi, RGB, rozë

Maus Gaming White Shark, GM-5007, GALAHAD, 6.400 dpi, RGB, rozë

SKU: 736373268340 Kategori: ,

Përshkrim

White Shark GALAHAD është një mi lojërash 6D – 6 butona. Çipset SUNPLUS 6651 brenda me DPI të rregullueshme – deri në 6400 DPI. Shumë e lehtë – vetëm 72g.

Pavarësisht se është jashtëzakonisht e lehtë, GALAHAD ka 6 butona.

Sensori optik HQ SUNPLUS 6651 brenda ofron një përvojë absolute të lojrave. Rezolucion i rregullueshëm nga 800 në 6400 DPI.

Ndriçim RGB i rregullueshëm me 16 milion ngjyra.

Chipset: SUNPLUS 6651.

Lloji i sensorit: Optik.

Rezolucioni: 800/1600/2400/3200/4800/6400 DPI.

Ndriçimi: RGB 16.8 milion ngjyra.

Interface: USB 2.0.

Gjatësia e kabllos: 1.8m.

Ngjyra: Rozë.

Materiali: Plastikë.

Përputhshmëria: Windows 7/8/10 dhe MacOS.