Kufje Bluetooth ACME BH104, të zeza

17,50 

Kufje Bluetooth,ACME BH104, të zeza

SKU: 4770070879443 Categories: ,

Description

Elegante, minimaliste dhe pa tel janë këtu për t’ju çliruar nga kabllot për dëgjimin e vazhdueshëm të muzikës deri në 4 orë. Ato kanë lidhje Bluetooth, kështu, çiftëzohen lehtësisht me çdo pajisje të aktivizuar. Përveç kësaj, ata kanë mbështetje me shumë lidhje, d.m.th. ato mund të çiftohen me dy pajisje në të njëjtën kohë. Tingulli është i natyrshëm dhe i qartë, me cilësi të lartë. Më në fund, kufjet në vesh kanë integruar kontrollin në linjë në kabllo, në mënyrë që të kontrolloni muzikën dhe thirrjet.

Lloji i lidhësit: Bluetooth

Madhësia e degjueses: 8 mm

Shtirja e frekuencës :20 – 20 000 Hz

Port USB: Micro USB

Versioni Bluetooth: v4.2

Mikrofon

Niveli i baterisë në telefon

Kontrolli në linjë

Mbështetje me shumë lidhje