Kufje Bluetooth ACME BH101, të zeza

Kufje Bluetooth,ACME BH101, të zeza

SKU: 4770070878507 Categories: ,

Description

Për të filluar, ato kanë lidhje Bluetooth dhe çiftëzohen lehtësisht me çdo pajisje të aktivizuar për dëgjimin e muzikës pa tel. Do të gjeni mikrofonin e integruar në kontrolluesin në linjë i cili mundëson përdorimin e kufjeve në vesh si pajisje me dorë të lirë, si dhe për të kontrolluar muzikën. Për më tepër, ato japin tinguj të pastër dhe të këndshëm për muzikën tuaj të preferuar deri në 3 orë.

Lloji i lidhësit :Bluetooth
Madhësia e degjueses:10 mm
Shtrirja e frekuencës: 20 – 20 000 Hz
Versioni Bluetooth:v4.2
Ngjyrë: Zezë
Lloji i furnizimit me energji elektrike: Micro USB, 5 V DC