Karikues i shpejtë Hama, për veturë, USB-C/Qualcomm, 20 W, i zi

14,90 

Karikues i shpejtë Hama për veturë, USB-C/Qualcomm, 20 W, i zi 201637

SKU: 4047443489678 Categories: ,

Description

Teknologjia e shpërndarjes së energjisë garanton karikim jashtëzakonisht të shpejtë.
Mbështet teknologjinë Qualcomm® Quick Charge™ 2.0/3.0, e cila garanton karikim jashtëzakonisht të shpejtë.
Çipset shumë inteligjent për shpërndarjen e energjisë, i njeh automatikisht pajisjet e lidhura për karikim efikas dhe të optimizuar.
Chipset inteligjent për karikim të sigurt: mbrojtje nga mbingarkesa, mbitensioni dhe qarku i shkurtër, IC me mbrojtje ndaj temperaturës.
Procesi i optimizuar i karikimit mbron baterinë dhe kështu zgjat jetën e shërbimit teknik.

Tensioni hyrjes nga/në: 12-24 V.
Power Delivery, Quick Charge™ 2.0, Quick Charge™ 3.0
Tensioni i daljes/rryma e daljes: 5V/ 3A, 9V/ 2.22A, 12V/ 1.67A.
Funksion LED.
Maksimumi fuqia dalëse: 20 W.