Kabllo karikuese per orë FitBit Versa3/Sense, e zezë

24,00 

Kabllo karikuese per orë FitBit Versa3/Sense

SKU: 810038850177 Categories: , ,

Description

Mbajeni orën tuaj inteligjente plotësisht të ngarkuar me një kabllo të hollë karikimi që futet në çdo portë USB. Punon me orët Sense dhe Versa 3. Nuk është në përputhje me Versa 2.