Kabllo HDMI Hama High Speed 205006​, 4K, Ethernet, 3m

11,10 

Kabllo HDMI Hama High Speed ​, 4K, Ethernet, 3m, 205006

SKU: 4047443439352 Categories: ,

Description

Me kabllon 4K HDMI, mund të sillni imazhe me cilësi të mprehta në shtëpi, me cilësi të kinemasë, edhe në 3D.
Kabllo me mbrojtje të veçantë siguron cilësi optimale, pa ndërhyrje.
Për transmetimin me shpejtësi të lartë të të dhënave dixhitale audio dhe video midis, p.sh, lojtarëve Blu-Ray, marrësve satelitor dhe televizioneve.
Transmetim 3D përmes bandwidth së zgjeruar.
Kabllo HDMI për cilësi të përsosur, me rezolucion të lartë Ultra HD 4096×2160 (4K) pixel.
Transmetim me shpejtësi të lartë deri në 18 Gbit / s për të gjitha standardet e videove dhe zërit nga një gjerësi e banwidth prej 600MHz.

 • Rezolucion: 3840×2160 – 24Hz / 25Hz / 30Hz / 50Hz / 60Hz, 4096×2160 – 24Hz;
 • Ngjyra: 30/36/48 bit;
 • Transmetimi i zërit: 8PCM, Dolby Digital, DTS, MPEG, DVD audio, SACD, Dolby Digital Plus, True HD, dts-HD;
 • HDMI ™ Ethernet channel (HEC): Po;
 • Shkalla e transferimit të të dhënave: 18 Gbit / s;
 • Ngjyra: zezë;
 • Gjatësia: 3m;
 • HDR: PoMax.
 • Rezolucioni: 4K (4096×2160);
 • 3D: po;
 • Bandwidth: 600Mhz.