Kabllo Hama USB 2.0 për printer, skaner, 1.50m, e zezë

2,50 

200602

SKU: 4047443443656 Categories: , , ,

Description

Për lidhjen e një PC / Laptop me një pajisje, printer, skaner, etj.

I përshtatshëm dhe i testuar për: USB 2.0

Gjatësija e kabllo: 1.5m

Max. Shkalla e transferimit të të dhënave 480 MBit / s

Konektorët: USB-A , USB-B

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabllo Hama USB 2.0 për printer, skaner, 1.50m, e zezë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *