Kabllo Hama DisplayPort, DP 1.2, Ultra HD 4K, 1.50 m, e zezë

11,90 

200696

SKU: 4047443444684 Categories: , ,

Description

Ultra HD – 4K
Cilesi Ultra HD me rezolucion të lartë 4096 x 2160 (4K) piksele

Mbrojtje e dyfishtë për një reduktim të mirë të ndërhyrjeve elektromagnetike,

Lidhësi i hollë është veçanërisht i përshtatshëm për pajisje të lëvizshme dhe të sheshta ose ku hapësira është e kufizuar.

Mbrojtja e optimizuar nga kthesat përmes materialeve fleksibël parandalon thyerjen e kabllit.

Materialet me cilësi të lartë dhe mjeshtëria sigurojnë cilësi të shkëlqyer të transmetimit.

Lidhës: DisplayPort
Shpejtësia e transferimit të të dhënave: 21.6 Gbps.
Rezolucioni maksimal: 4k (4096×2160).
Versioni 1.2
Gjatësia 1.5 m

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kabllo Hama DisplayPort, DP 1.2, Ultra HD 4K, 1.50 m, e zezë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *