Kabllo e rrjetit UTP Manhattan CAT-5e, 10 m, 329941

4,90 

Kabllo e rrjetit UTP Manhattan CAT-5e, 10 m

SKU: 766623329941 Categories: , ,

Description

Kabllo UTP për lidhjen e një PC, laptop, Smart TV etj, në rrjet të internetit.

Ka dy konektor RJ-45 të veshura me ar dhe gjatësia e kabllos është 10 m.