Ftohës Gaming White Shark GCP-25, ICE WARIOR / 4 Fans

19,90 

Ftohës Gaming White Shark GCP-25, ICE WARIOR / 4 Fans

SKU: 616320533793 Categories: ,

Description

Ftohësi me sipërfaqe për vendosjen e tablet-it apo Laptopit-it tuaj me dimension 17.3 ” me 4 ftohës me diametër 2 x125 mm dhe 2 x 70 me shpejtësi të rrotullimit të ventilatorit deri 1500 rrotullime për minutë mundëson ftohjen e pajisjes suaj kompjuterike. Ftohësi funksionon me USB port. Dimensionet e produktit janë 390 x 280 x 28 mm.

Tensioni i punës: DC 5V (USB)

Niveli i zhurmes: 21 dBA

Rrotullimet: 1500 RPM

Dimensionet e ventilatorit (mm): 2 x 125 x 125 x 15, 2x 70 x 70 x 15

Madhësia e laptopit: 17,3

USB porte: 2

Pesha: 0,867

Materiali: ABS + PC plastike me rrjetë metalike