Bateri AA Verbatim Premium Alkaline LR6, 1.5V

1,65 

Bateri AA Alkaline Verbatim LR6, 1.5V, 49921

SKU: 23942499213 Categories: ,

Description

Bateritë AA të Verbatim janë modeli më i popullarizuar. Ato rekomandohen për përdorim në pajisje të tilla si radio portative, MP3 player, kamera dhe telekomandë TV/DVD.

Tensioni: 1.5 V
Lartësia: 50.5 mm
Diametri: 14.5 mm
Pesha: 23 g
Kodi i modelit: AA-LR6 Mignon
Temperatura e funksionimit: -18°C deri në 50°C
Madhësia e paketimit: 4cope