KARRIGE GAMING WHITE SHARK Austin, e zezë

224,90 

Austin

SKU: 3858894504152 Categories: , ,

Description

Mbështetësit e krahëve: 1D
Rregullimi i këndit: Po
Bllokimi i animit të këndit: Po
Pjerrësia: 90~135°
Madhësia dhe materiali i kastorit: 60 mm, plastik
Jastëku i kokës dhe i shpinës: Po
Lartësia e sediljes (cm): 48~56
Madhësia e sediljes (cm): 52×51
Lartësia e mbështetëses (cm): 83
Gjerësia e shpatullave (cm): 58
Ngjyra: E zezë
Materiali i mbulesës së karriges: Tekstil
Materiali i kornizës: Metal + Dru
Përmasat (cm): 50x63x123~131
Lloji i bazës: 350 mm, plastik
Ngarkesa (kg): 120

There are no reviews yet.

Be the first to review “KARRIGE GAMING WHITE SHARK Austin, e zezë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *