KUSH JEMI NE?
Metron u themelua në vitin 2006. Kompania u angazhua fillimisht në hapjen e nje dyqani me teknike. Me zhvillimet dhe ndryshimet në treg, tregu i kompanisë kërkon një fokus më të gjerë në IT, audio / video, smartfonë dhe pajisje të saj, si dhe pajisje të vogla në shtëpi dhe pajisje smart.dhe vazhdon shitje vetem me shumice ne te gjitha retail qendrat ne Kosove.

 

MISIONI JONË
Veprimtaria kryesore e Metron është importi dhe shpërndarja e markave të njohura të kompanive të huaja në tregun e Kosoves. Këto kompani janë HAMA, ACME, SBOX, WHITE SHARK, SBOX, D-LINK, NOA, MANHATTAN, RAZER,SANDISK, AULA, ESB, SAMSUNG accesories, PHILIPS media. Për momentin Metron është lider në shitjen e multimedias dhe aksesorëve. Strategjia e kompanisë tonë është të përmirësojë biznesin me bashkëpunëtorët e vjetër, por edhe të negociojë biznesin me shitësit e rinj dhe zinxhirët e shitjes me pakicë.
Metron është gjithashtu i interesuar për partneritete të reja me kompanitë, produktet e të cilave mund të plotësojnë ofertën tonë të tanishme, dmth. Produktet që përshtaten në rrjetin tonë të shpërndarjes.
Metron eshte edhe distributor ekskluziv i brandit te njohur Slloven te kepuceve ALPINA, si dhe Kllompeve ortopedike MUBB, ky eshte sektor i ndame qe vepron ne shitje me shumice ne tregun e Kosove
  • Korrektësi
  • Fleksibilitet
  • Përgjegjësi
  • Korrektësi
  • Fleksibilitet
  • Përgjegjësi

Ekipa e Metron ju mundëson shërbim korrekt dhe transparencë në shërbimet që juve ju nevojiten

Neve mund te na gjeni në qytetin e Pejës ku njekohesisht ndodhen edhe depot tona ku mund të pajiseni me produkte me shumicë.

Metron ofron mundësi bashkepunimi për të gjithë ju që keni hapur Market, Dyqan shërbyes, Servis kompjuteresh, për mundësitë e bashkëpunimit mund të kontaktoni me cilindo nga numrat kontaktues.

Produktet tona i gjeni ne shume pika shitese,

Etc ne tere Kosoven

Elkos center

Media store ne Pejë dhe Prishtinë

Aztech ne tere Kosoven

Neptun ne tere Kosoven

Aeropori i Prishtines Unitat free shop,

Film city baza e Kforit Prishtine, Abi center,Hib petrol,Gogaj AG,Afrimi AG,Tropical,Fresh,Verbatim,Gjurka,Info Peja,Mabeko,Dukagjini shop,Kosova phone,Maxi market,Kastrati,Rina comerce,Hi tech,Xhara bau,QTX,Banacol,

Fita,Benita,Besa center,Driloni,Edori,Royal,Dardani,Office 1 Kosova,Luani,Labi,Lindi AH,Tani,En-Mobile,Urra e lirise,Smart home,Igma 2,Market plus,V&T, Sticki BB, Google shop,Ipko,Viva fresh store e shume pika tjera ane e kend Kosoves

testimonial-team (Demo)
BESIM SHABANAJ

“Une tash e dhjete vite posedoj kabllor te Hama”

testimonial-team (Demo)
BURIM BAJRAKTARI
Marketing Manager

“Komoditetin e Tastieres se Acme nuk mund te ma dhuroj asnje tastiere tjeter”

YLL GASHI

“Vetem vazhdoni me punen e sukseseshme Metron”

GENTA OSMANI

“Suksese Metron ju faleminderit per korrektesine ”

Vlerat tona

Me performancë shumë të mirë dhe stabilitet në funksionim, ne ju garantojmë që nga produktet e Metron nuk do të zhgënjeheni sepse ne i kemi testuar përpara se ne kemi vendosur ti sjellim në rrethin tonë.

“Në kualitet nuk ka verejtje, mjafton pak kohë dhe produkti jonë do të bëjë marketingun e tij”

Produktet të cilat Metron ka perfaqesi kanë një dizajn të cilat perveç që janë shumë funksionale kanë edhe një dizajn të veçantë të cilat pasi ti bleni nuk do të mund ti zëvendësoni me asnjë produkt tjetër.
“Ne dimë se çka ju nevojitet, mjafton vetëm pak kohë që ju të bindeni me produktet tona”